Haemme projekti-insinööriä

HAEMME projekti-insinööriä mittausjärjestelmien toimitusprojekteihin. Tehtävässä toimit projektipäällikön apuna hänen määrittelemissään tehtävissä. Osallistut mm. järjestelmien suunnitteluun, hankintaan, käyttöönottoon ja ylläpitoon voimalaitoksilla. Toimit projekteissa tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden kanssa.

ODOTAMME sinulta soveltuvaa koulutusta, prosessiteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan maalaisjärkeä, englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, oma-aloitteisuutta, matkustusvalmiutta ja joustavuutta kuormitustilanteen mukaan. Kaikkea ei tarvitse osata heti, mutta olet innokas oppimaan uutta.

INRAY TARJOAA sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä ja mahdollisuuden nähdä maailmaa sekä edetä urallasi. Toimipaikkasi on Mikkeli.

HAKEMUKSET 11.2.2022 mennessä osoitteeseen janne.kovanen@inray.fi. Lisääthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.