Inray sponsoroi kahta lupaavaa nuorta urheilijaa

Sponsorointihakemukset tekivät meihin suuren vaikutuksen ja haluamme kiittää kaikkia hakijoita. Meillä on ilo ilmoittaa, että Inray aloittaa kahden nuoren urheilijan sponsoroinnin.

Lassi Nalkki on 16-vuotias erityisen motivoitunut sekä potentiaalinen nuori yleisurheilija. Hänen päälajinsa on 10-ottelu, mutta menestystä on kertynyt myös monessa muussa yksilölajissa. Hän on harrastanut yleisurheilua pienestä pitäen ja hän on mm. 9 kertainen Suomen mestari.

 

Kuva Lassi Nalkki © Lassi Nalkki

 

Vinski Malinen on 17-vuotias suunnistaja, joka kilpailee aktiivisesti H18-sarjassa. Suunnistuksen hän aloitti jo 4-vuotiaana Navin suunnistuskoulussa isovanhempiensa johdolla. Vinski käy lukiota Hankasalmen suunnistuslinjalla, mikä mahdollistaa opiskelun ja tavoitteellisen urheilun yhdistämisen.

 

Kuva Viski Malinen ©Topias Muukkonen